تعمیر چیلر تراکمی

تعمیر چیلر، از خدمات تخصصی به شمار می رود که نیازمند تکنسین های با تجربه و تحصیل کرده بوده تا یکبار برای همیشه چیلر را تعمیر کنند. چیلرها در صورتی که به صورت کاملا استاندارد ساخته و نصب شوند و طبق دستور العمل از آن ها استفاده شود، هرگز خراب نخواهند شد مگر آنکه چیلر عمر خود را کرده و فرسوده شود. بنابراین اگر چیلرتان دچار خرابی شده، و به درستی کار نمی کند، با توانار تماس بگیرید تا در اولین فرصت تکنسین چیلر به محل اعزام شود. توانار، یکبار برای همیشه چیلرتان را تعمیر کرده و بابت خدمات تعمیرات، بین 3 تا 12 ماه گارانتی می دهد. 

چیلر ها نوعی دستگاه سرمایشی هستند که استفاده از آن‌ ها را در بسیاری از ساختمان‌ ها و صنایع متفاوت می‌ توان مشاهده کرد. چیلر ها به‌ طور کلی در 2 دسته تراکمی و جذبی جای می‌ گیرند که هر یک از آن‌ ها مزایا و معایب خاص خود را شامل می‌ شوند. استفاده از چیلر باعث شده است بسیاری از محدودیت‌ ها در صنایع مختلف از بین بروند و البته ممکن است شما را درگیر روند تعمیر چیلر تراکمی یا جذبی سازد.

عملکرد دو نوع چیلر تراکمی و جذبی کمی تفاوت دارد، اما هر دوی آن‌ ها برای هدف یکسانی استفاده می‌ شوند. برای دریافت خدمات تعمیر چیلر در تهران و سرویس و نگهداری این دستگاه باید از افراد متخصص و با تجربه کمک بخواهید. شرکت توانار در کنار انجام خدمات نصب چیلر و نگهداری موتورخانه، طرح‌ های بی‌ شماری را برای مدیریت مصرف انرژی و کاهش هزینه‌ های شما ارائه می‌ دهد.

خدمات ما
اگر به خدمات تعمیر چیلر نیاز دارید، تماس بگیرید
  • تعمیر تخصصی انواع چیلر تراکمی
  • تعمیر چیلر انواع برند ها
  • راه اندازی اول فصل چیلر
  • همراه با گارانتی خدمات

در گذشته در ساختمان‌ ها برای تهویه مطبوع فضا اغلب از کولر گازی یا کولر آبی استفاده می‌شده است. امروزه به تدریج چیلر ها جایگزین کولر های قدیمی شدند و استفاده از آن‌ ها مزایای زیادی به همراه دارد که در ادامه به آن‌ ها اشاره شده است. اگر مجبور به تعمیر چیلر تراکمی شدید می‌ توانید برای دریافت خدمات از تعمیرکار چیلر با شرکت توانار در تماس باشید.

  • بهبود کیفیت هوا

زمانی که شما به‌ جای کولر گازی یا آبی از فن کویل‌ ها و چیلر استفاده می‌ کنید دمای هوای خروجی بسیار مطلوبی را خواهید داشت. این دستگاه مانند کولر ها در خروجی، هوای سرد و اذیت‌کننده‌ ای ندارد و همچنین باعث ایجاد تغییر زیاد در رطوبت هوا نمی‌ شود. بسیاری از کولر های گازی باعث کم کردن رطوبت می‌ شوند که محیط را اذیت‌ کننده می‌ سازد. کولر های آبی نیز رطوبت هوا را زیاد می‌ کنند که این موضوع در برخی شرایط آب‌ و هوایی می‌ تواند آزار دهنده باشد.

  • میزان مصرف انرژی که در چیلر با آن مواجه هستیم

راندمان و کارایی چیلر بسیار زیاد است و اگر بخواهیم میان این دستگاه با کولر های گازی مقایسه‌ ای داشته باشیم می‌ توان گفت مصرف انرژی به شدت پایین می‌ آید. استفاده از چیلر در کنار بهبود کیفیت هوا به کاهش هزینه‌ های برق نیز کمک می‌ کند.

  • کاهش دادن حجم و مساحت به حداقل مقدار ممکن

در یک ساختمان بزرگ که از واحد های زیادی تشکیل شده، تنها یک واحد چیلر کافی است. همچنین نیازی نیست از سیستم‌ های تهویه مطبوع خارجی استفاده شود و در نتیجه نمای ساختمان دست نخورده و خلوت باقی می‌ ماند.

  • افزایش ایمنی

چیلر ها را اغلب روی پشت‌ بام یا به‌ صورت مستقیم روی زمین نصب می‌ کنند؛ زیرا گاز مبرد در آن‌ ها جریان دارد. در زمان استفاده از چیلر توجه به نکات ایمنی اهمیت زیادی دارد، اما باید بدانید خطر آن نسبت به بسیاری از سیستم‌ های تهویه هوا و خنک‌ کننده دیگر کمتر است.

چیلر و انواع آن

اگر بخواهیم به این سؤال پاسخ دهیم که چیلر چیست می‌ توان گفت چیلر در واقع دستگاهی است که در سیستم تهویه مطبوع استفاده می‌ شود. این دستگاه پیچیده عامل ایجاد دمای مناسب برای دستگاه‌ های دیگری است که در سیستم تهویه مطبوع استفاده می‌ شوند. پیچیدگی این سیستم باعث شده است برای تعمیر چیلر تراکمی حتماً نیاز به دریافت کمک از افراد متخصص داشته باشید. روند تهویه هوا در چیلر با حذف گرما انجام می‌ شود و مایع سرد شده توسط این دستگاه دوباره به چرخه بازگشته و در سیستم تهویه مطبوع قابل استفاده است.

در بسیاری از محیط‌ های صنعتی برای حفظ دمای ابزار و دستگاه‌ ها از چیلر استفاده می‌ شود. اغلب این دستگاه را در پشت‌ بام یا در زیر زمین ساختمان نصب می‌ کنند و برای تأمین سرمای ساختمان در فصل تابستان بیشترین نقش را بر عهده دارد. بهتر است برای تعمیر چیلر تراکمی، در زمان خارج از فصل اقدام شود. 

چیلر چیست و انواع ان

برای تعمیر چیلر باید بدانید که چیلر ها در دو دسته کلی قرار می‌ گیرند که یکی از آن‌ ها چیلر های جذبی و دیگری چیلر های تراکمی هستند. دسته‌بندی و نام‌ گذاری چیلر ها بر اساس نحوه کار آن‌ ها انجام شده است. به‌ طور کلی می‌ توان گفت چیلر جذبی با انرژی حرارتی کار می‌ کند و نحوه کار چیلر تراکمی بر پایه انرژی الکتریکی است. اگر بخواهیم نگاهی به نحوه کار چیلر داشته باشیم با چندین چرخه مختلف رو‌ به‌ رو می‌ شویم. یکی از این چرخه‌ ها که نقش اصلی‌ تر را ایفا می‌ کند چرخه‌ ای است که در آن فریون سرمازا (گاز مبرد) بین کندانسور و اواپراتور جریان دارد.

چرخه دیگری که در چیلر ها با آن برخورد می‌ کنیم عامل ارتباط اوپراتور و کل اجزای ساختمان است که از طریق گاز مبرد و رفت و برگشت این گاز در بین آن‌ ها صورت می‌ گیرد. چرخه سوم نیز بین برج خنک‌ کننده و کندانسور انجام می‌ شود. در واقع در تمام انواع چیلر، گاز مبرد بین فاز های مختلف و در چرخه‌ های متوالی قرار می‌ گیرد. برای تعمیر چیلر تراکمی حتماً باید از متخصصان در خدمات تعمیر چیلر کمک بخواهید.

انواع چیلر تراکمی

چیلر ها بر مبنای ۲ معیار متفاوت دسته‌ بندی می‌ شوند که عبارت‌ اند از: نوع کندانسور به‌ کار رفته در چیلر تراکمی و نوع کمپرسور مورد استفاده در آن. این تفاوت‌ ها باعث می‌ شود توصیه کنیم برای تعمیر همواره از مراکز تخصصی تعمیرات چیلر در تهران کمک بخواهید. برای تعمیر چیلر تراکمی می‌ توانید از طریق راه‌ های ارتباطی با ما در تماس باشید.

انواع چیلر تراکمی بر اساس نوع کمپرسور

دسته‌ بندی اول بر اساس نوع کمپرسور است که شامل گزینه‌ های مختلفی می‌ شود. در لیست زیر می‌ توانید با چند نمونه از این چیلر ها آشنا شوید:

  • روتاری: اغلب از این نوع کمپرسور ها در مینی چیلر ها یا دستگاه‌ های تهویه مطبوع که ظرفیت پایینی دارند، بهره برده می‌ شود. طرز کار این نوع کمپرسور بسیار شبیه به کمپرسور های پیستونی است.
  • پیستونی: کمپرسور های پیستونی در ظرفیت‌ های میانی و متوسط استفاده می‌ شوند. در این کمپرسور شاهد قطعات متحرک زیادی هستیم.
  • اسکرال: در چیلر هایی که ظرفیت‌ های پایین دارند از کمپرسور های اسکرال استفاده می‌ شود. در این نوع کمپرسور دو مارپیچ حلزونی قرار گرفته است که برای افزایش فشار گاز مبرد استفاده می‌ شوند. یکی از این مارپیچ‌ ها ثابت بوده و مارپیچ دیگر به‌صورت دایره‌ وار حرکت می‌ کند.
  • اسکرو: اغلب برای ظرفیت‌ های بالا و همچنین در برودت‌ های صنعتی از کمپرسور هایی استفاده می‌ شود که به تراکم گاز مبرد کمک می‌ کند.
  • سانتریفیوژ: اگر با ظرفیت خیلی بالایی مواجه باشیم از کمپرسور های سانتریفیوژ استفاده می‌ کنیم؛ زیرا حجم جابه‌جایی زیادی دارند.

انواع چیلر تراکمی بر اساس نوع کندانسور

حالا به دسته‌ بندی دیگری می‌ رسیم که شامل نوع کندانسور است. چیلر های تراکمی که در این طبقه‌ بندی جای گرفته‌ اند از مشخصات مختلفی برخوردار هستند. در لیست زیر می‌ توانید با چند نمونه از آن‌ ها آشنا شوید:

  • چیلر تراکمی آب خنک: در این چیلر آب با دمای مناسب به سمت کندانسور فرستاده شده و درون لوله‌ های مبدل جاری می‌ شود. از طریق جریان آب سرد تولید شده در برج خنک‌ کننده گرمای موجود در کندانسور چیلر دفع می‌ شود.  
  • چیلر تراکمی تبخیری: در این نوع چیلر تراکمی با برج خنک کننده سرمایش تبخیری مواجه هستیم که به کمک آن انرژی گرمایی کندانسور دفع می‌ شود.
  • چیلر تراکمی هوایی یا هوا خنک: کندانسور های هوا خنک به شکلی طراحی شده‌ اند که جریان هوا از روی آن‌ ها می‌ گذرد. در سمت دیگر نیز بخار داغ مبرد خارج شده از کمپرسور وارد لوله‌ های کویل خواهد شد. برای تعمیر چیلر تراکمی هوا خنک حتماً نیاز به کمک افراد متخصص دارید.

عیب یابی چیلر

یکی از مهم‌ ترین کار هایی که در روند تعمیرات چیلر به خصوص تعمیر چیلر تراکمی باید در نظر داشته باشید نحوه عیب‌ یابی صحیح این دستگاه است. با وجودی که همواره تأکید داریم برای تعمیر چیلر تراکمی از افراد متخصص کمک بخواهید، این نکات می‌ توانند گاهی برای تشخیص ایراد به شما کمک کنند.

عیب یابی چیلر

  • زمانی که کمپرسور چیلر روشن نمی‌ شود

این ایراد می‌ تواند مربوط به وصل نشدن سوئیچ دستگاه باشد. پس از آن نیز باید احتمال سوختن فیوز یا برداشته شدن آن را در نظر داشته باشید. با ادامه یافتن مشکل نوبت به بررسی سیم‌ کشی‌ ها و سیستم کنترل قطعی می‌ رسد. احتمال فعال شدن اورلود کمپرسور نیز وجود دارد.

  • زمانی که کمپرسور چیلر پر سر و صداست

این ایراد ممکن است در نتیجه سیم‌ کشی‌ های اشتباه به وجود آمده باشد. همچنین لازم است احتمال افت زیاد ولتاژ و یا خراب شدن خازن راه‌ انداز را در نظر داشته باشید. همچنین این وضعیت می‌ تواند به علت خراب شدن خازن ایجاد شده باشد.

  • کمپرسور استارت خورده و روشن شده؛ اما زود غیرفعال می‌ شود

گاهی اوقات در نتیجه قطع کردن یکی از اورلود ها این اتفاق در چیلر رخ می‌ دهد. امکان دارد به دنبال وجود فشار زیاد در مدار، کمپرسور قطع شده باشد و یا اینکه نشت گاز از شیر دهش اتفاق افتاده است. در ادامه از کافی بودن گاز دستگاه مطمئن شده و نشتی گاز در شیر برقی را بررسی کنید. همچنین احتمال اختلال در کار تجهیزات انبساط نیز وجود دارد که بهتر است برای بررسی آن با مراکز تخصصی تعمیرات چیلر تراکمی در تماس باشید.

  • فعال شدن اورلود پس از استارت خوردن کمپرسور

زمانی که با این مشکل برخورد می‌ کنید برای تعمیر چیلر تراکمی باید عیب‌ یابی را ابتدا از چک کردن میزان ولتاژ سیستم شروع کنید. همچنین احتمال ایراد در خازن یا اتصال کوتاه در موتور کمپرسور را نیز در نظر داشته باشید. در ادامه می‌ توانید روند عیب‌ یابی را با بررسی بلبرینگ ادامه دهید. احتمال گریپاژ کردن این قطعه یا کمپرسور وجود دارد.

اهمیت سرویس و نگهداری چیلر

اگر شما هم از چیلر های تراکمی استفاده دارید این سؤال برایتان پیش می‌ آید که چطور باید از چیلر مراقبت کنید تا کمتر درگیر تعمیر چیلر تراکمی شوید. در ادامه قصد داریم نکات کلیدی برای کارکرد مؤثر این دستگاه و روش‌ های نگهداری و سرویس چیلر را بررسی کنیم.

  • نحوه راه‌ اندازی چیلر در ابتدای فصل

یکی از مهم‌ ترین نکات برای نگهداری از چیلر تراکمی این است که در شروع فصل جدید حتماً نسبت به باز کردن فیلتر های آب ورودی چیلر و تمیز کردن آن‌ ها اقدام کنید. در چیلر های تراکمی مدل هوا خنک تمیز کردن کندانسور به کمک هوای فشرده یا با استفاده از فشار زیاد آب فراموش نشود. در مدل‌ های آب خنک نیز لازم است به وسیله یک اسید دیسکلر کندانسور تمیز شود. برای جلوگیری از خرابی این دستگاه و نیاز به تعمیر، باید رسوب‌گیری و شستشوی برج خنک‌کننده را در نظر داشته باشید.

سرویس نگهداری چیلر

  • نحوه از سرویس خارج کردن چیلر در پایان هر فصل

برای جلوگیری از نیاز به تعمیر چیلر تراکمی و مراقبت از این دستگاه لازم است در پایان فصل نیز مراقبت‌ هایی داشته باشید. در پایان فصل گرما چیلر را خاموش کرده و آب درون اواپراتور آن را کامل تخلیه کنید. اهمیت این کار بسیار زیاد است؛ زیرا سرمای هوا می‌ تواند باعث یخ زدن این آب و ترکیدن اواپراتور شود. تمام کلید های اصلی چیلر خود را خاموش کرده و مطمئن شوید درب تابلو برق آن را قفل کرده باشید.

  • مراقبت‌ های ماهانه برای چیلر تراکمی

برای مراقبت از چیلر تراکمی جهت عدم نیاز به تعمیر چیلر، در زمان استفاده از این دستگاه لازم است در هر ماه اندازه آمپر مصرفی آن را مشخص کنید. همچنین یکی از مهم‌ ترین نکات تنظیم پایش ظرفیت سیستم است. به‌ علاوه لازم است در طول هر ماه میزان موادی که تقطیر نشده‌ اند را مشخص کنید. هر ۶ ماه یک‌بار نیز باید طرز کار مبردی که شارژ شده است را مورد بررسی قرار دهید.

اسیدشویی چیلر

جمع شدن رسوبات در چیلر اتفاقی کاملاً طبیعی و اجتناب‌ ناپذیر است. برای کارکرد مؤثر چیلر لازم است این رسوبات را به وسیله اسید از بین ببرید. شما می‌ توانید برای اسید شویی چیلر و تعمیر چیلر تراکمی از مراکز تخصصی تعمیر چیلر تهران کمک بخواهید. توانار مجموعه‌ ای با تجربه در زمینه ارائه خدمات تأسیسات است که می‌ توانید برای دریافت خدمات با کارشناسان آن در تماس باشید.

شاید کنجکاو باشید بدانید اسید شویی چیلر در روند تعمیر چیلر تراکمی چگونه صورت می‌ گیرد؟ برای این کار در ابتدا باید نسبت به باز کردن دو سمت کندانسور اقدام کرده و به‌ صورت دستی رسوبات جمع‌ شده از آن را خارج کنید. اغلب از یک لوله مناسب برای این کار استفاده می‌ شود. پس از این مرحله نوبت به اسید شویی اصلی می‌ رسد. لازم است اسید را با حجم مشخصی آب ترکیب کرد تا به محلولی دست یافت که درصد مشخص و کافی داشته باشد.

اسید شویی چیلر

در ادامه فلکه‌ های ورودی و خروجی چیلر را می‌ بندیم. حالا فقط محلول اسید داخل آب گردش دارد. بخش ورودی شیر فلکه‌ ها به یک بشکه اسید با غلظت ۵ درصد متصل می‌ شود و مخلوط آب و اسید درون چیلر پمپاژ می‌ شود. اگر نیاز به تنظیم مجدد میزان خلوص اسید بود، کافی است بخشی از آب آن را تخلیه کرده و دوباره به آن اسید اضافه کرد.

پس از اتمام کار و شست‌ و شو با اسید حالا باید یک بار مخازن را با آب خالی بشوییم. در نهایت مقدار ph آب اندازه‌ گیری می‌ شود و اگر مقدار آن در حد مناسبی باشد یعنی کار اسید شویی به‌ درستی انجام شده است. حالا که از درستی این روند مطمئن شدید باید محیط چیلر را با یک ماده قلیایی در تماس بگذارید تا وضعیت خنثی درون آن ایجاد شود. بعد از شستن چیلر با ماده قلیایی یک بار دیگر آن را با آب خالی می‌ شوییم. دقت داشته باشید زمان شستشو با ماده قلیایی باید کمتر از زمان شستشو با ماده اسیدی باشد.

سرویس برج خنک کننده چیلر

برج خنک کننده مهم‌ ترین بخش سیستم‌های سرمایشی چیلر به‌ حساب می‌ آید. سرویس این برج در اسرع وقت یکی از اقدامات اساسی به‌ منظور تعمیر چیلر تراکمی شمرده می‌ شود. توجه به نکات اصولی نگهداری باعث می‌ شود نیاز شما به تعمیر و سرویس برج خنک کننده کمتر شود. برج خنک کننده در چیلر از هر جنسی که ساخته شده باشد پس از گذشت زمان خاصی بدنه داخلی آن دیگر مقاومت خوبی در مقابل رطوبت ندارد؛ در نتیجه این اتفاق، احتمال مواجه شدن با خوردگی و حتی زنگ‌زدگی در بخش‌ های مختلف برج وجود دارد.

سرویس برج خنک کننده چیلر

در بسیاری از موارد برج‌ های خنک کننده در محیط‌ هایی نصب می‌ شوند که دمای بالایی دارد. این دمای زیاد در کنار رطوبت داخلی برج باعث به وجود آمدن جلبک و قارچ می‌ شود که به مرور زمان اثرات مخربی روی ساختار برج خواهند داشت. مهم‌ ترین نکته‌ ای که برای سرویس برج خنک کننده چیلر در روند تعمیر چیلر باید در نظر داشته باشید سرویس‌ های دوره‌ای و منظم برای این دستگاه هست. تا زمانی که یک تعمیرکار چیلر به‌ صورت منظم سرویس‌ های دوره‌ ای دستگاه شما را انجام دهد خیالتان از بابت کارکرد صحیح این دستگاه راحت خواهد بود.

دلیل دیگر اهمیت سرویس برج خنک کننده چیلر موضوع ایراد های مکانیکی در برج است. این برج از قطعات مکانیکی مختلفی ساخته می‌ شود که امکان دارد به مرور زمان در کارکرد آن‌ ها اختلالی به وجود بیاید. در چنین شرایطی سرویس‌ های به موقع و تشخیص سریع ایراد می‌ تواند جلوی آسیب‌ های بیشتر را بگیرد.

برای اینکه سرویس برج خنک کننده به‌ درستی انجام شود لازم است قبل از شروع تعمیر موضوعی را در نظر داشته باشید. اول اینکه باید برج مورد نظر از قبل خاموش شده باشد. همچنین از خاموش بودن سیستم تزریق مواد شیمیایی در آن مطمئن شده و خاموشی پمپ فیلتر شنی را نیز فراموش نکنید.

خرابی کمپرسور چیلر

یکی از مواردی که در زمان تعمیر چیلر تراکمی ممکن است با آن برخورد داشته باشید خرابی کمپرسور چیلر است. کمپرسور های چیلر در مدل‌ های بسیار متنوع ساخته می‌ شوند و به همین دلیل برای تعمیر آن‌ ها باید تخصص بالایی داشته باشید و انواع متفاوت مدل‌ ها را بشناسید. برای تعمیر کمپرسور چیلر باید به چند نکته مهم دقت داشته باشید که در ادامه به آن اشاره شده است:

  • توجه به بالانس کردن روتورها
  • قبل از شروع تعمیر حتماً تلورانس‌ ها را اندازه‌گیری کرده و لقی‌ های کمپرسور های سیلندر پیستونی و کمپرسور اسکرو را بگیرید.
  • حتماً در زمان تعمیر کمپرسور نسبت به تعویض قطعات حساس آن دقت داشته باشید.
  • سیم‌ پیچ موتور کمپرسور را کاملاً بررسی کرده و اگر لازم بود نسبت به سیم‌ پیچی مجدد آن اقدام کنید.
  • یکی از نکات مهمی که باید در نظر داشته باشید انجام تست لرزش برای کمپرسور چیلر است که باید هم در ابتدای شروع تعمیر و هم در پایان کار صورت پذیرد.

تا زمانی که کمپرسور دستگاه شما به‌ صورت عادی کار ‌کند صدای معمولی و طبیعی خواهد داشت و هیچ‌گونه لرزش و صدای غیرعادی از آن شنیده نمی‌ شود. هرگونه صدای غیر طبیعی یا لرزش می‌ تواند نشان‌ دهنده آسیب دیدن قطعات داخلی کمپرسور باشد. برای تعمیر این قطعه لازم است ابتدا علت خرابی تشخیص داده شود.

خرابی کمپرسور چیلر

خرابی کمپرسور می‌ تواند در بخش الکتریکی یا مکانیکی آن اتفاق افتاده باشد که تشخیص آن نیاز به تخصص بالایی دارد. اگر در زمان کار چیلر ظرفیت کمپرسور تغییری نداشته باشد و یا اینکه متوجه شویم دستور صادر شده از شیر برقی کنترل ظرفیت در کمپرسور اجرا نمی‌ شود به احتمال زیاد با مشکلی مواجه هستیم که باید برای رفع آن از افراد متخصص در تعمیر چیلر تراکمی کمک بخواهیم.

شارژ گاز چیلر تراکمی

شارژ گاز چیلر با freon از مواردی است که باید در زمان سرویس‌ های دوره‌ ای و تعمیر چیلر تراکمی آن به‌ صورت منظم انجام شود و اهمیت بالایی دارد. برای شارژ گاز چیلر تراکمی و سرویس‌ های دوره‌ای آن حتماً از افراد متخصص و تکنسین‌ ها کمک بخواهید تا جلوی آسیب به سیستم چیلر را بگیرید. باید بدانید کارایی مؤثر چیلر شما و کارکرد مطبوع آن تا حد زیادی به میزان مناسب شارژ گاز چیلر بستگی دارد. می‌ توان چیلر تراکمی را با استفاده از فریون مایع یا نقاط متفاوت شارژ گاز کرد که فریون مایع بهترین و ایده‌ آل‌ ترین راه برای این کار است.

چند نکته مهم وجود دارند که قبل از شارژ گاز چیلر در تعمیر چیلر باید در نظر داشته باشید. اول اینکه قبل از شارژ مطمئن شوید هیچ نوع رطوبتی در چیلر نباشد. لازم است تمام اجزای سیستم از جمله پمپ کندانسور در زمان شارژ گاز چیلر خاموش شوند. برای شروع این کار به کمک یک شلنگ شیر کپسول گاز مبرد به شیر شارژینگ متصل می‌ شود و به وسیله آن هوای داخل لوله را خارج می‌ سازیم. برای شارژ گاز چیلر لازم است درجه تنظیم ترموستات را پایین بیاوریم و بعد از انجام این کار کمپرسور چیلر را روشن خواهیم کرد.

شارژ گاز چیلر

اغلب شارژ گاز چیلر از روی آمپر کمپرسور بررسی می‌ شود و یا می‌ توان بررسی آن را از روی پر بودن شیشه ساید گلاس انجام داد. زمانی که چیلر های آبی در کارخانه در حال راه‌اندازی هستند نیاز به شارژ گاز آن‌ ها وجود دارد. همچنین در چیلر های هوایی در زمان نصب لوله‌کشی نیاز به شارژ گاز وجود دارد. دقت داشته باشید اگر تجربه تعمیر چیلر تراکمی و هرگونه تعمیرات اساسی در چیلر های دیگر را داشته باشید یا اینکه به خاطر وجود نشتی کمبود گاز مبرد در دستگاه ایجاد شده است نیاز به شارژ گاز چیلر وجود دارد.

خدمات تعمیر چیلر تراکمی در تهران

چیلر ها از اصلی‌ ترین بخش‌ های مورد استفاده در سیستم تهویه هوای ساختمان‌ ها هستند و زمان زیادی است که در ساختمان‌ های مسکونی و صنعتی شاهد استفاده از چیلر ها هستیم. قطعات مختلفی در ساخت چیلر مورد استفاده قرار می‌ گیرند و طراحی داخلی آن‌ ها تقریباً می‌ توان گفت پیچیده است؛ به همین علت خدمات نگهداری و تعمیر چیلر با پیچیدگی‌ ها و چالش‌ هایی همراه است. با توجه‌ به پیچیده بودن طراحی چیلر های تراکمی برای تعمیر این دستگاه نیاز به دانش و مهارت بالایی دارید.

در کنار بحث تعمیر چیلر تراکمی، موضوع سرویس‌ های دوره‌ای و نگهداری از چیلرها نیز اهمیت زیادی دارد. بی‌ توجهی به این موضوع شما را با مشکلات زیادی مواجه می‌ سازد و در نهایت با خرابی بخش‌ های مختلف دستگاه برخورد خواهید کرد. باید بدانید تعمیرات چیلر در مقایسه با سرویس و نگهداری آن کار پیچیده‌ تری است و برای شما هزینه‌ های بیشتری به همراه دارد؛ به همین دلیل کارشناسان مرتباً روی سرویس‌ های دوره‌ ای این دستگاه تأکید دارند.

تعمیر چیلر در تهران

حضور یک فرد ماهر و متخصص در زمان تعمیر چیلر تراکمی اهمیت زیادی دارد. چنین فردی نه تنها می‌ تواند به کاهش هزینه‌ های شما کمک کند، بلکه قادر است در کوتاه‌ ترین زمان ممکن مشکل چیلر را تشخیص دهد و برطرف کند. یک فرد متخصص می‌ داند در مورد هر ایراد چه اقداماتی ضروری هستند و با انجام کار های لازم جلوی بروز آسیب بیشتر در بخش‌ های دیگر دستگاه را می‌ گیرد.

کارشناسان حاضر در مرکز تأسیسات توانار برای انجام خدمات تعمیر چیلر تهران در خدمت شما عزیزان هستند. کارشناسان این مجموعه سال‌ ها سابقه کاری مرتبط دارند و با به‌روز بودن دانش و اطلاعات فنی خود در بهترین آموزشگاه‌ ها می‌ توانند برای تعمیر انواع چیلر در کنار شما باشند. تیم فنی این مجموعه گروهی از افراد متخصص و حرفه‌ای هستند که می‌توانند در کمترین زمان ممکن برای ارائه خدمات پس از فروش هرگونه چیلر تراکمی حاضر شوند.

تعمیر چیلر صنعتی

چیلر های صنعتی مانند چیلر های دیگر چهار بخش اصلی دارند که عبارت‌ اند از: کندانسور، کمپرسور، اواپراتور و اکسپنشن ولو. طراحی چیلر های صنعتی به‌ گونه‌ ای است که در طول مدت‌ زمان کار بیشتر، استهلاک کمتری دارند. اغلب در صنایع تولیدی از چیلر های صنعتی تراکمی هوا خنک استفاده می‌ شود. چیلر ها اگر بر اساس اصول طراحی شده باشند می‌ توانند 7000 ساعت فعالیت داشته باشند و این مدت‌ زمان برای چیلر های صنعتی به چیزی به حدود میانگین 3000 ساعت در سال می‌ رسد.

چیلر های صنعتی در انواع مختلفی ساخته می‌ شوند که برای تعمیر آن لازم است فرد تعمیرکار با انواع چیلر صنعتی آشنایی داشته باشد. در بسیاری از صنایع پتروشیمی و نفت و گاز شاهد استفاده از چیلر های صنعتی هستیم و هر یک از این دستگاه‌ ها اگر به‌ درستی نگهداری نشوند، شما را با ضرر های مالی زیاد مواجه می‌‌ سازند و مجبور هستید درگیر روند تعمیرات چیلر صنعتی شوید. برای نگهداری و تعمیر چیلر صنعتی لازم است بسیاری از نشانه‌ های خروجی از این دستگاه را بشناسید.

تعمیر چیلر صنعتی

خروجی‌ های نامنظم از دستگاه نشان‌ دهنده وجود مشکلی هستند که برای تشخیص آن نیاز به راهنمایی‌ های یک فرد متخصص دارید. یک تعمیرکار ماهر نشانه‌ های خرابی چیلر های صنعتی را می‌ شناسد و با توجه‌ به این علائم نسبت به تعمیر بخش‌ های مرتبط اقدام می‌ کند. در واقع می‌ توان گفت هر زمان نشانه‌ هایی از عیب چیلر صنعتی در این دستگاه مشاهده شود یعنی زمان تعمیر چیلر صنعتی رسیده است. این موضوع شبیه به علائم خرابی و نیاز به تعمیر چیلر تراکمی است.

اغلب اوقات پس از مدت زمانی از کار چیلر های صنعتی به دلیل بروز استهلاک در دستگاه یا نگهداری نا مناسب از آن با اشکالاتی مواجه می‌ شوید. تعمیر چیلر صنعتی شامل بررسی بخش‌ های مختلفی می‌ شود که می‌ تواند از کمپرسور چیلر شروع شده و تا اسیدشویی یا پیدا کردن محل نشتی متفاوت باشد.

تعمیر چیلر تهویه مطبوع

این روز ها برای تأمین سیستم سرمایش و گرمایش ساختمان‌ های مسکونی و بسیاری از خانه‌ ها از چیلر ها استفاده می‌ شود. چیلر های خانگی اغلب برای ساختمان‌ های مسکونی و ویلا ها طراحی می‌ شوند و ساختمان داخلی آن‌ ها بسیار شبیه به ساختمان چیلر های هوا خنک است. اغلب این دستگاه را در تراس یا پشت‌ بام نصب می‌ کنند و در واقع در دسته چیلر های تهویه مطبوع قرار دارند. برای تعمیر چیلر خانگی باید در نظر داشته باشید که چیلر های تهویه مطبوع از دو بخش اصلی ساخته می‌ شوند که یکی از آن‌ ها فن کویل‌ ها است.

افراد متخصص در تأسیسات چیلر با توجه‌ به نوع کندانسور به‌ کار رفته در سیستم تهویه مطبوع کار تعمیرات چیلر تهویه مطبوع را انجام می‌ دهند. کندانسور های مورد استفاده در این سیستم اغلب در دو دسته کندانسور های هوایی و آبی قرار دارند. باید در نظر داشته باشید سیستم‌ های تهویه مطبوع از نظر کمپرسور نیز با هم متفاوت هستند و ممکن است از کمپرسور های متفاوتی در ساخت آن‌ ها استفاده شده باشد که باعث تفاوت در روند تعمیر چیلر می‌ شود.

تعمیر چیلر تهویه مطبوع

در ساختمان‌ های بزرگ‌ تر از چیلر های تهویه مطبوعی استفاده می‌ شود که کندانسور آبی یا هوایی دارند. شناخت انواع مختلف کمپرسور و کندانسور در تشخیص مشکلات دستگاه بسیار مهم است. در نظر داشته باشید چیلر های تهویه مطبوع در دو دسته کلی چیلر های تراکمی و جذبی قرار داده می‌ شوند که کارکرد و ساختمان کاملاً با هم تفاوت دارند. برای تعمیر چیلر تراکمی حتماً باید از تعمیرکار چیلر متخصصی کمک بخواهید که با ساختار آن آشنایی کافی دارند.

قطعات تشکیل‌ دهنده چیلر تراکمی

چیلر های تراکمی را در دو دسته چیلر های آب خنک و هوا خنک دسته‌ بندی می‌ کنند؛ اما دسته‌بندی دیگری نیز برای این چیلر ها وجود دارد که بر اساس نوع کمپرسور استفاده شده در آن‌ ها است. اگر بخواهیم با ساختار چیلر تراکمی آشنایی داشته باشیم می‌ توان گفت به‌ طور کلی این دستگاه از چهار قسمت اصلی ساخته شده است. این بخش‌ ها عبارت‌اند از کمپرسور، کندانسور، شیر انبساط و اواپراتور.

این‌ ها بخش‌ های اصلی این دستگاه هستند و شما در ساختار چیلر های تراکمی اجزای متفاوت دیگری مانند شیر شناور، خشک‌کن و بسیاری از قطعات دیگر را مشاهده می‌ کنید که برای تعمیر چیلر تراکمی آشنایی با آن‌ ها اهمیت زیادی دارد.

برج خنک‌کننده یکی از بخش‌ های مهم مورد استفاده در چیلر های تراکمی تهویه مطبوع است که برای تقطیر گاز مبرد در کندانسور آبی استفاده می‌ شود. این بخش یکی از مهم‌ ترین اجزای چیلر های تراکمی به‌حساب می‌ آید. بر اساس عوامل مختلفی، متخصصان ظرفیت برج خنک‌کننده را انتخاب می‌ کنند؛ مانند دمای آب ورودی به برج خنک‌ کننده از سمت کندانسور.

سخن پایانی

یکی از وسایل سرمایشی که در بسیاری از ساختمان‌ های مدرن و صنایع متفاوت می‌ توان شاهد استفاده از آن بود چیلر ها هستند. چیلر ها در دو دسته چیلر های جذبی و چیلر های تراکمی قرار می‌ گیرند که استفاده از هر یک نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارد و به حذف بسیاری از محدودیت‌ ها در صنایع مختلف کمک کرده است.

استفاده از چیلر تراکمی گسترده‌ تر است و همین موضوع باعث می‌ شود امکان نیاز به خدمات تعمیر چیلر تراکمی داشته باشید. برای تعمیر چیلر ها حتماً باید از افراد متخصص کمک بخواهید. شرکت توانار  یکی از مجموعه‌ های فعال در زمینه نصب و تعمیر سیستم‌ های سرمایشی و گرمایشی از جمله چیلر ها است. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق راه‌ های ارتباطی درج‌ شده در سایت، با کارشناسان در ارتباط باشید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + شش =